Lekker veel groente Subtiele smaak Tegen verspilling

Over Panggies

Over Panggies

Hou jij van lekker eten, maar geef je ook veel om je gezondheid? Probeer jij jouw kinderen keer op keer iets gezonds voor te schotelen, maar blijven pannenkoeken toch altijd favoriet? Panggies biedt de oplossing… Pancakes meet veggies, oftewel Panggies!


Pancakes, Veggies

PANGGIES!


Het product is ontstaan vanuit een schoolproject en heeft in 2018 zelfs Nederland vertegenwoordigd op Ecotrophelia in Parijs, een jaarlijkse Europese competitie tussen studententeams van hogescholen en universiteiten. De opdracht tijdens deze competitie is om een nieuw, duurzaam voedingsproduct te ontwikkelen. Ondertussen is Panggies doorontwikkeld tot drie heerlijke varianten en klaar voor het grote publiek.

Wist je trouwens dat maar 16% van de Nederlandse volwassenen de aangeraden dagelijkse hoeveelheid groenten eet? Bij kinderen ligt dit percentage zelfs nog lager. Panggies helpt graag een handje mee om dit percentage op te krikken. Door het geconcentreerde groentepoeder bevat Panggies tot wel 430 gram groente per verpakking, maar zijn ze vooral heel erg lekker. En zeg nou eerlijk, wie houdt er nou niet van pannenkoeken?!


Duurzaamheid

Wij hebben als doel het tegengaan van voedselverspilling. In 2017 werd er in Nederland tussen de 106 en 147 Kg per persoon verspild in de voedselketen en dit moet omlaag.

Het drogen van groente is een effectieve manier om de gezonde stoffen uit groentes het hele jaar door te kunnen gebruiken en helpt zo tegen het bederven van voedsel. Daarbij kiezen wij voor verpakkingen die het product optimaal beschermen zodat er geen voedingstoffen verloren gaan.
Wij zijn erg benieuwd wat jij vindt van onze gezonde pannenkoeken!


Stuur je mail naar: info@panggies.nl